counter to iweb
 

Wat is nodig om kwaliteit te bieden?


Echt in contact zijn, de beste dienstverlening aanbieden en de voor jouw gewenste resultaten boeken. Dat kan alleen als coachen je passie en “Kick in Life” is!

Om de beste dienstverlening aan te kunnen bieden, heb ik mijzelf moeten ontwikkelen. Afgelopen 15 jaar ben ik voortdurend getraind en gecoacht op communicatieve vaardigheden, onderhandelen, managen, overtuigen, conflicthantering, beoordelen, competentiegericht interviewen, feedback geven, etc. Daarnaast heb ik zelf ook persoonlijke coachingstrajecten doorlopen, omdat de zaken niet altijd vanzelf gingen.

Om een goede coach te zijn, heb je naast vaardigheden ook gereedschappen nodig. Hiertoe heb ik een intensieve opleiding gevolgd aan de Alba Academie voor Coaching. Deze opleiding is gecertificeerd door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Daarnaast is het een van de eerste opleidingen die ook de Europese erkenning heeft via de EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Het is een eclectische opleiding. Dat betekent dat niet slechts 1 theorie of model wordt gebruikt maar juist een brede oriëntering. Hierdoor heb ik een breed scala aan kennis en middelen die ik afhankelijk van de situatie en de persoon kan inzetten.

Mijn overtuiging is dat je ontwikkeling nooit stopt. Om scherp te blijven ben ik aangesloten bij het CoachCollectief 2010. Een groep coaches die elkaar door middel van intervisie, supervisie en training scherp houdt.

Verder heb ik zelf een coach die mij alert houdt op mijn eigen ontwikkeling en valkuilen!
Wie kan er echt luisteren?


Met alle aandacht bij de ander zijn. Zonder al na te denken over je volgende vraag, over het resultaat dat je wilt bereiken of over je eigen mening of opinie over het onderwerp!


Pas als jij “klaar bent” kun je echt luisteren naar de ander.
 

www.SanderCoacht.nl | 06-812 49 49 6 |  Sander@SanderCoacht.nl | Vlotstraat 21 6417 CA  HEERLEN